Pogromcy
Koronawirusa
Prof. Krzysztof SIMON i dr Paweł GRZESIOWSKI PROFILAKTYKA. MOTYWACJA.
NAJLEPSZE PRAKTYKI.
TWARDE FAKTY VS. FAKE NEWSY
Zobacz szczegóły
Video MP4 Zobacz szczegóły volume_off Włącz dźwięk Video YT

Mówcy / Eksperci

Katarzyna Bosacka

Język wystąpień:

Polski

WYBRANE TEMATY / OBSZARY WYSTĄPIEŃ

  • Jak kupować, żeby nie zwariować plus warsztat - prezentacja produktów spożywczych
  • Czego wystrzegać się w żywności plus warsztat
  • Dieta cud - czy istnieje? Co jeść, żeby być zdrowym i młodym - z prezentacją konkretnych diet
  • Plastik, chemia gospodarcza, smog, przetworzona żywność - co nas truje we współczesnym świecie? Plus ekowarsztaty
  • Matka, żona, dziennikarka - jak łączyć pracę zawodową z wychowywaniem dzieci i prowadzeniem domu

Dziennikarka telewizyjna i prasowa, jedna z założycielek „Wysokich Obcasów” sobotniego dodatku dla kobiet do Gazety Wyborczej, autorka wielu książek o tematyce konsumenckie, zakupowej, poradnikowej.
Autorka programów „Wiem, co jem” i „Wiem, co kupuję”, a także najnowszego „Co nas truje”.
Autorka rubryki kulinarnej w miesięczniku „Pani”.
Mama czwórki dzieci (21, 16, 14 i 5 lat), żona byłego ambasadora RP w Kanadzie.

Dodatkowa propozycja: warsztaty kulinarne

Katarzyna Bosacka specjalizuje się w nowoczesnej kuchni polskiej, czyli podawaniu dobrze znanych nam smaków w nowoczesnej formie (pierogi we wszystkich kolorach tęczy z różnymi nadzieniami, śledzie na wiele sposobów, polskie zupy i desery). Pełna sezonowość warsztatów gwarantowana. Możliwe są również – warsztaty dietetyczne, dla dzieci, albo z uwzględnieniem konkretnego produktu (np. dla producenta soków, kaszy, jogurtu).







Najczęściej wyszukiwani

786952 odsłon
722097 odsłon
691701 odsłon
690630 odsłon
686209 odsłon

DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE